Shiatsu Therapie

Het shiatsu filmpje geeft een indruk wat shiatsu is

Wat is shiatsu filmpje
Wat is shiatsu?

Ervaar zelf wat een shiatsu behandeling voor jou kan betekenen

Vraag vrijblijvend informatie op

Hoe werkt shiatsu

Wat doet het

Shiatsu is één van de oudste ‘healing’ methoden van de mensheid uit de Oosterse Geneeskunst waarmee gezondheidsklachten voorkomen kunnen worden, verminderen of zelfs verdwijnen.  Shiatsu is begin vorige eeuw verder ontwikkeld in Japan en gebaseerd op de westerse kennis van anatomie en fysiologie. Shiatsu wordt gebruikt tegen veel klachten zoals bijvoorbeeld: rugpijn, RSI, hoofdpijn, migraine, ADHD, psychische klachten enz.

Letterlijk betekent het woord Shiatsu “druk met de vingers”.  Dat kun je ook duidelijk zien in mijn korte shiatsu filmpje.

In dit filmpje zie je dat er tijdens een behandeling druk wordt uitgeoefend op energiepunten en energiebanen op het lichaam, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het lichaam zorgt er als het ware zelf voor dat het weer in balans komt, c.q geneest.

Door subtiele druk uit te oefenen op het lichaam met duimen, vingers, handpalmen, ellebogen en voeten komt de lichaamsenergie in balans en zal deze vrij gaan stromen. Shiatsu activeert, versterkt en stimuleert het zelfgenezings- mechanisme van het lichaam. Het brengt de lichaamsenergie weer in balans, zodat fysieke, mentale of emotionele klachten verminderen of geheel verdwijnen

TOP