Shiatsu stoelmassage

Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage is aantoonbaar effectief. Het zorgt voor verhoogde werklust, groter concentratie vermogen, vermindert stress en vermoeidheid én verbetert de werksfeer en prestaties. Stoelmassage heeft een positief effect voor het bedrijf.

Stoelmassage

Shiatsu stoelmassage

Traditionele Chinese Geneeskunde

Stoelmassage is gebaseerd op shiatsu massage en klassieke massage. Stoelmassage werkt preventief voor onder andere RSI en stressklachten. De shiatsu stoelmassage zorgt voor bewustwording van de houding en het effect daarvan op het lichaam. Door bewustwording, wordt er eerder wat gedaan bij lichamelijke/ stress klachten, waardoor ziekteverzuim in bedrijven kan worden voorkomen.

De stoelmassage biedt ca. 15 minuten lang een ontspannende massage van nek, schouders, rug, hoofd, handen en armen. Men neemt gekleed plaats op een speciaal ontwikkelde stoel die alle ledematen goed ondersteunt. Tijdens de massage oefent de therapeut druk uit op een serie acupressuurpunten die de interne energiehuishouding beïnvloeden en mobiliseert zij gewrichten en spieren.

Gunstige werking stoelmassage

Door drukpunten te gebruiken worden eventuele blokkades opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd. De stoelmassage ontspant die delen van het lichaam die het meest te lijden hebben van werkstress of een verkeerde werkhouding. Na afloop voelt men zich ontspannen en heeft men weer volop energie.

Stoelmassage werkt in op betere doorbloeding van de spieren, waardoor de mogelijkheid tot het ontstaan van RSI en houding gerelateerde klachten wordt gereduceerd. Stoelmassage is voor iedereen, met of zonder klachten. De shiatsu stoelmassage vindt plaats bij mij in de praktijk, bij je thuis of in overleg op een bedrijfslocatie of evenement.

TOP