Shiatsu therapeut

Carmen van Meel shiatsutherapeutAl jaren ben ik meer dan gemiddeld geïnteresseerd in aanvullende geneeswijzen, zoals de Traditionele Chinese Geneeswijzen.

Als migrainepatiënt was ik op zoek naar een manier om mijn hoofdpijn te verlichten. Gelukkig ben ik in aanraking gekomen met shiatsu. De shiatsu behandelingen helpen mij enorm om de migraine aanvallen te verminderen en om ze minder hevig te laten zijn. Daarnaast is Shiatsu ook een manier om uit te vinden waar de migraine vandaan komt en kan ik mijn levenswijze en eetgewoontes daarop aanpassen. Dat heeft mij er toe gebracht om zelf shiatsutherapeut te worden.

Al deze ervaringen hebben mij doen besluiten om me verder te gaan verdiepen in deze drukpunt massage en shiatsutherapeut te worden. Ook om, als shiatsutherapeut, andere mensen met gezondheidsklachten te kunnen helpen en verlichting te brengen.

De opleiding tot shiatsutherapeut heb ik afgerond, evenals de hbo opleiding westerse medische basiskennis volgens de eisen van PLATO. In de opleiding medische basiskennis heb ik vakken als anatomie, pathologie, psychologie en farmacologie (welke geneesmiddelen zijn er en wat doen ze) gevolgd.

Ik ben geaccrediteerd als BCZ registertherapeut.

 

guasha therapeut

In 2013 heb ik de opleiding tot guashatherapeut afgerond te Utrecht. In deze opleiding heb ik nog meer kennis op kunnen doen over de Chinese geneeswijzen (TCM). En op andere manieren geleerd om mensen te helpen van hun klachten af te komen.

Shiatsu behandeling

Hoe werkt shiatsu therapie, ervaar het zelf

TOP