Shiatsu Massage

Shiatsu massage zorgt voor meer ontspanning en rust

Shiatsu massage

Ervaar zelf wat een shiatsu behandeling voor jou kan betekenen

Vraag vrijblijvend informatie op

Wat doet een shiatsu massage

rust en ontspanning

Je kunt natuurlijk ook van een shiatsu massage genieten als je geen klachten hebt. Dat ontspanning erg genezend werkt, is wel duidelijk. Je hebt meer energie als je goed in je vel zit en meer aandacht om je echt te kunnen ontspannen.

Tijdens en na een shiatsu massage kom je helemaal tot jezelf. De ontspannende nawerking van een shiatsu massage duurt vaak een dag of twee. Je voelt je rustiger en eventuele kleine lichamelijke ongemakken zijn verminderd of verdwenen.

Aanraken is de essentie van shiatsu: een ondersteunende hand in tijden van stress of pijn helpt altijd bij herstel. Het gaat erom balans te maken; de basisactiviteit van de natuur. In de oosterse geneeskunde worden ziekte, symptomen en condities in verband gebracht met elkaar en worden zij teruggevoerd naar een diepere disbalans in het energetisch systeem. Dit hangt samen met problemen op fysiek, emotioneel, chemisch (voeding) of spiritueel vlak.

Een massage bevordert de doorbloeding, verhoogt de weerstand, ontspant de spieren en zorgt voor een hoge mate van ontspanning.

TOP