Over de praktijk Shiva & Ganesh

Na het afronden van de opleiding tot shiatsu therapeut en de medische basiskennis  heb ik mijn eigen shiatsu praktijk Shiva & Ganesh opgestart in 2011. Tijdens mijn studie werd ik steeds enthousiaster over de diepe inzichten die de oosterse geneeskunde biedt om de gezondheid te verbeteren.

Carmen van Meel shiatsutherapeutNaast de opleiding tot shiatsu therapeut heb ik nog diverse andere, relevante opleidingen en cursussen gevolgd om een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden. Zoals de opleiding tot guasha therapeut en de Dorn Breuss therapie. Regelmatig volg ik nog bijscholingen, cursussen en workshops om mijn behandelingen te kunnen aanvullen en verdiepen. Zoals de medische basiskennis die ik in 2014 opnieuw gehaald heb volgens de PLATO eisen en zodat ik weer voldeed aan de eisen van de zorgverzekeraars. Deze studie is weer een extra verdieping geweest op mijn al aanwezige kennis. Het is ook belangrijk om up to date blijven met nieuwe kennis op allerlei gebied.

De afgelopen jaren heb ik cliënten met diverse klachten behandeld zoals rugklachten, nekpijn, rsi, maag- en darmklachten en stress. Met shiatsu/guasha/aurahealing of reiki heb ik ook goede resultaten bereikt bij onder andere hoofdpijn, schouderklachten, slapeloosheid en bedplassen. De behandelingen hebben ook een preventieve werking. Daarnaast zijn mijn behandelingen prima te combineren met andere therapieën of medicijngebruik. Uiteraard komt dat in de intake ook ter sprake.

Mijn praktijk focust zich op persoonlijke aandacht, luisteren en observatie zonder oordeel, betrouwbaarheid, rust, vakkennis en begeleiding.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging FAGT als natuurgeneeskundig therapeut- BCZ registertherapeut en val derhalve onder het klacht- en tuchtrecht van de RBCZ.

Openingstijden

Een behandeling vindt altijd plaats op afspraak.

Ma t/m vrij: overdag en 's avonds
Zaterdag: ochtend

Shiatsu behandeling

Hoe werkt shiatsu therapie, ervaar het zelf

TOP