Ontspanningsmassage

Shiatsu is ontspanningsmassage

Dat ontspanning erg genezend werkt, is wel duidelijk. Je hebt meer energie als je goed in je vel zit en meer aandacht om je echt te kunnen ontspannen.

Ontspanningsmassage

Ontspanning en shiatsu massage

Tijdens en na een shiatsu behandeling kom je helemaal tot jezelf. De ontspannende nawerking van een shiatsu massage duurt vaak een dag of twee.

De shiatsu ontspanningsmassage bestaat uit een algehele lichaams massage met aandacht voor rug, nek, armen, handen, schouders, benen, voeten, buik. De massage duurt ongeveer een uur. De ontspanningsmassage kan verlichting brengen bij hoofdpijn, migraine, rug- en nekklachten, stress en helpt bij de bewustwording van je lichaam.

Zen shiatsu met Masunaga

Een ontspanningsmassage creëert evenwicht in je lichaam waardoor je jezelf beter gaat voelen. Je levensenergie, "ki" zoals het genoemd wordt in de Oosterse geneeskunde, herstelt je innerlijke balans, zodat je weerbaarheid verbetert.

Voor een ontspanningsmassage of energetische massage kun je ook altijd contact opnemen. Ook voor behandelingen ’s avonds of op zaterdag. Om misverstanden te voorkomen: deze massage is zeker niet erotisch.

TOP