Shiatsu ervaringen

van verschillende mensen die een behandeling hebben ondergaan

Lees hier de ervaringen van diverse patiënten met Shiatsu.

EricOntwikkelaar producten, 46 jaar
Mijn migraine is vrijwel geheel verdwenen na een aantal shiatsubehandelingen. Ik kan iedereen aanraden die veel last heeft van migraine om te kijken of het voor jou ook zo goed werkt.
JoseMoeder van 2 kinderen, 35 jaar
De drukte van 2 kinderen valt mij af en toe zwaar, zeker als ze allebei het predicaat ADHD hebben. Shiatsu heeft mij geholpen om me makkelijker te leren ontspannen. Het is af en toe nog wel moeilijk, maar ik kan er nu veel beter mee omgaan.
StefSoftware ontwikkelaar, 29 jaar
Als software ontwikkelaar zit ik hele dagen achter een computerscherm. Afgelopen jaar heb ik een paar maanden thuis gezeten vanwege RSI. Veel geprobeerd maar niets heeft geholpen. Een kennis attendeerde mij op shiatsu. Al na drie behandelingen kon ik al weer voorzichtig aan het werk. Na acht behandelingen was ik er vanaf en kon ik werken zoals ik dat altijd had gedaan.
AstridDirectiesecretaresse, 54 jaar
Ik had veel last van pijn in mijn onderrug. al na de eerste behandeling voelde ik verbetering. Na 10 behandelingen had ik eigenlijk geen last meer. Ik ga nu eens in de 2 maanden terug voor een preventieve shiatsubehandeling. Voor mijn gevoel helpt me dat enorm om te kunnen ontspannen. Laatste keer was alles in orde en werd het een heerlijke ontspanningsmassage
SandraEigen bedrijf, 41 jaar
Een paar jaar geleden zat ik er doorheen. Geen puf nergens meer voor. Was het een burnout of ertegenaan? Ik weet het niet, maar sinds die tijd ga ik eens in de paar weken naar Carmen voor een shiatsu behandeling. Deze behandelingen brengen me elke keer weer tot rust en tot mezelf. Dat heb ik net nodig.
MarionCassiere en sport graag, 25 jaar
Door mijn werk zit ik veel. Als uitlaatklep ga ik graag een rondje hardlopen. Daardoor kreeg ik last van mijn benen en rug. Door de shiatsu behandelingen blijven de klachten die ik had weg. En daarnaast heb ik met de oefeningen die ik mee kreeg meer energie en souplesse gekregen.

Shiatsu behandeling

Hoe werkt shiatsu therapie, ervaar het zelf

TOP