Cadeaubon Shiva & Ganesh

Op zoek naar een heerlijk, speciaal cadeau om iemand te verrassen of wilt u iemand eens echt verwennen, als teken van waardering voor een speciaal iemand of voor die fijne collega? Dan is een shiatsu massage cadeaubon van Shiva & Ganesh een uitstekend idee!

Een heerlijk cadeau voor iemand die een moment van ontspanning voor zichzelf heeft verdiend.

  • Shiatsu massage
  • Aurahealing
  • Guasha behandeling

Geef iemand cadeau wat u eigenlijk zelf zou willen hebben. Een ideaal cadeau voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, secretaressedag, Valentijn, kerstmis, nieuwjaar, als relatiegeschenk, voor een afscheid, als verrassing of zomaar uit sympathie. Erg leuk om te geven en zeker leuk om te krijgen.

Geef ook eens een cadeaubon

cadeaubon Shiva & GaneshU kunt een massage cadeaubon schenken ter waarde van een door u uitgezochte behandeling. Meer informatie over de tarieven van de behandelingen vindt u hier. Een massage cadeaubon kan worden afgehaald of toegezonden worden na betaling en is een half jaar geldig. Niet inwisselbaar tegen geld.

Geef familie, vrienden, kennissen en collega’s een ontspannende shiatsu behandeling cadeau. Een shiatsu massage leidt tot een betere doorbloeding, soepelere spieren en een rustige geest. Deze verassende en originele cadeaubon is nu binnen een ieders bereik en eenvoudig te bestellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of een email sturen info@shiva-ganesh.com

Shiatsu behandeling

Hoe werkt shiatsu therapie, ervaar het zelf

TOP