Buikpijn

klachten behandelen met shiatsu

Wat kan het behandelen van buikpijn met shiatsu voor jou betekenen?

Buikpijn en shiatsu

Buikpijn en een shiatsu behandeling

Ervaar zelf de effecten van een shiatsu behandeling op je buikpijn klachten

Effect van shiatsu op buikpijn

Buikpijn is een heel vervelend iets. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel pijn je kunt hebben door een aanval van buikpijn, darmklachten en dergelijke. Shiatsu kan goed helpen om de oorzaak van de pijn weg te nemen.

Iedereen heeft wel eens last van buikpijn, wat verschillende oorzaken kan hebben. In de buik zitten veel organen. Meestal is er niets ernstigs aan de hand. Daarentegen is het hebben van buikpijn vooral erg lastig. De oorzaak is vaak te achterhalen aan de plaats en de mate van pijn iemand in de buik heeft.

Je hebt natuurlijk buikpijn en misselijkheid in allerlei verschillende gradaties, met of zonder overgeven, met of zonder andere complicaties zoals hoofdpijn.

Maar in alle gevallen is het een ongemakkelijk en vervelende situatie. Een shiatsu massage kan helpen om de energiestromen weer door je lijf te laten stromen. Shiatsu kan je lichaam weer in balans brengen, wat ook een goede uitwerking op je spijsvertering heeft.

Bij een shiatsu behandeling wordt gekeken welke organen uit balans zijn en waar de belangrijkste blokkades zitten. Hier wordt aan gewerkt tijdens een massage. Een shiatsu massage helpt natuurlijk ook om ontspanning in je lichaam te brengen.

Effect behandelingen bij buikpijn

  • minder vaak misselijk tot helemaal nooit een buikpijn aanval meer
  • weten waar de pijn vandaan komt, bijvoorbeeld door een voedselintolerantie
  • meer energie, waardoor je weer beter kunt functioneren en deelnemen aan dingen die voorheen erg moeilijk waren zoals bijvoorbeeld sporten

Intake gesprek

Na het intake gesprek (wat zijn eventuele andere klachten) en de diagnose wordt in de shiatsu behandeling bekeken hoe de buikpijn klachten het beste behandeld kan worden. Shiatsu behandelingen zorgen ook voor rust en ontspanning.

Voor meer informatie en om zelf een shiatsu behandeling te ervaren, kun je altijd contact opnemen.

TOP