Aura healing

en chakra healing

Aura en chakra healing

Aurahealing gaat uit van de kwaliteiten die je als mens hebt.

In de chakra's vind je terug of je in balans bent of niet. De verschillende lagen in de aura laten zien waar een verstoring zit. De auralagen zijn een soort vingerafdrukken met hun eigen unieke uitstraling.

Boeken

Aurahealing

chakra healing zijn een

Wat is aurahealing

Alle levende wezens hebben een aura. Je kunt dit zien en/of voelen. Bij een aurahealing wordt het energieveld zogezegd schoongemaakt, zowel het aura als de chakra’s. Normaal stroomt de energie gewoon lekker door je aura. Op sommige plekken kunnen blokkades ontstaan door (onverwerkte) emoties, trauma’s (ook operaties) gedachten of leefpatronen. Deze blokkades kunnen klachten veroorzaken of gaan veroorzaken. Denk dan aan ziektes, pijnklachten, e.d. Tijdens de aurahealing behandeling worden de blokkades in kaart gebracht en het aura op die bepaalde plaatsen schoongemaakt, waarna energie wordt toegevoegd waar nodig is.

Het aura is een energieveld. Het menselijk energieveld is aan sterke schommelingen onderhevig die weer samenhangen met psychische en mentale stabilteit van de betreffende persoon (1959-dr. L. Ravitz, William and Mary University, USA). Het energieveld bestaat, als alle energie, uit een “bioplasmisch”energieveld samengesteld uit Ionen, vrije protonen en vrije elektronen (1950-dr. V. Inyushin, Kazakh Universiteit, Rusland). In dit bioplasma (aura) bestaat een betrekkelijk stabiel evenwicht tussen positieve en negatieve deeltjes te bestaan. De gezondheid wordt aangetast zodra er een ingrijpende verschuiving in het evenwicht plaatsvindt.

healing van het aura

Tijdens de healing zit je op een krukje. Hoe je het ervaart, is voor iedereen weer anders. Soms een plaatselijk warmtegevoel of juist koude, gevoel dat energie begint te stromen, diepe ontspanning, etc.

Je zult merken dat je een aurahealing je helpt om beter in balans te komen. Daarnaast kun je ook meer gaan voelen, je persoonlijke ontwikkeling raakt in een stroomversnelling. Je kunt beter luisteren naar je intuïtie. Na de aurahealing vindt ook altijd een chakrahealing plaats. Gedeeltelijk (chakra 1 t/m 3 of alle 7 hoofdchakra’s).

Een aurahealing kan ook prima aan kinderen worden gegeven.

Ervaar zelf wat een aurahealing voor jou kan betekenen

Vraag vrijblijvend informatie op
TOP